top of page

Bygdas Perle

Lokal kafé i hjertet av Fetsund

Perlen er en koselig kafé med fokus på hjemmebakt og gode smaker. Hver morgen er vi på plass for å lage kanskje verdens beste kanelboller og annen deilig bakst. Vi baker kaker og smører nystekte baguetter til deg. Du finner oss i samme bygg som Rema 1000 og Vinmonopolet.

Perlen drives av Silje og er kaféen hvor du kan kose deg med de lekreste kaker, bakverk og lunsjer laget av oss! Kortreist, hjemmebakt og veldig godt. Gode ingredienser er nøkkelen til deilige kaker. Vi lager gjerne kaker på bestilling og er gode på kaker for dere med allergier. Så lenge du tåler spor kan vi lage det meste til allergikeren. 

 

Vi har mange deilige baguetter til frokost og lunsj, og lager gjerne noe til ditt firma, arrangement eller selskap. Salater, rundstykker, baguetter og snitter. Alt laget av oss, ferskt for deg når du trenger det. Hos oss kan du også nyte en deilig kopp kaffe, enten du liker den traktet eller ønsker en cappuccino, latte, iskaffe eller frappe. Vi tilbyr også deilig te fra tetøsene. Prisene våre er konkurransedyktige. Ta gjerne kontakt for en hyggelig samtale.

 

 Adresse: Gamle Fetvei 13, 1900 Fetsund.

  

18034098889455701.jpg
bottom of page