Bløtkake / Marsipankake
med syltetøy, litt bærfyll og enkel kremdekor

6-8 pers: 370,- / 420,-

Tillegg
Vaniljekrem: 20,-
Bær/sjokokade dekor: 50,-
Valnøtter: 50,-
Laktosefri: 100,-
Ekstra dekor fra 100,-

10-12 pers: 450,- / 520,-

Tillegg
Vaniljekrem: 30,-
Bær/sjokokade dekor: 70,-
Valnøtter: 50,-
Laktosefri: 150,-
Ekstra dekor fra 100,-


16-20 pers: 600,- / 680,-

Vaniljekrem: 40,-
Bær/sjokokade dekor: 90,-
Valnøtter: 50,-
Laktosefri: 180,-
Ekstra dekor fra 150,-

Kan lages glutenfri.

Spesiell dekor må avtales med oss. Vi kopierer aldri fra bilder, men kan bruke de som inspirasjon. Vi har vårt uttrykk på dekorering, og prøver så godt vi kan å lage noe som du som kunde blir fornøyd med. Vårt hovedfokus er kaker med gode smaker. 


Tiramisu

6-8 pers: 450,-
10-12 pers: 600,-
16-20 pers: 800,-

Islandsk kake

10-12 pers: 500,-

Sjokoladedrøm
med enkel bær/sjokoladedekor.

6-8 pers: 350,-
10-12 pers: 450,-
16-20 pers: 600,-
Ekstra dekor fra 100-250,- (makroner, bær m.m.)

Gulrotkake
med nydelig kremost.

Liten langpanne 400,-
Stor langpanne 600,-

Ostekake
med gelelokk

6-8 pers: 370,-
10-12 pers: 450,-
16-20 pers: 620,-

Gele i midten: 50/75/100,- ekstra.

Tillegg:
Enkel bærdekor: 50,-
Ekstra mye dekor fra 100-250,-

Moussekake på kjeksbunn

6-8 pers: 350,-
10-12 pers: 450,-
16-20 pers: 600,-

Ekstra dekor fra kr. 50-250,-

Verdens beste
med vaniljekrem og fløtekrem.

8-10 pers: 400,-
16 pers: 550,-

Budapestrull
med mandariner

300,-

Budapestrull med hasselnøtter

400,-

Mascarpone og baileys

6 pers: 370,-
10-12 pers: 450,-
16 -20 pers: 600,-

Ekstra dekor fra 100,-





 

© 2023 by Brian Hill. Proudly created with Wix.com